Bekijk mijn tarieven en bestel direct

Gratis proefopname voor jouw productie? Aanvragen

Voice over stem voor e-learning

Van een heldere stem leer je meer!

  • Maakt ingewikkelde leerstof begrijpelijk
  • Explainer video’s
  • Volledige e-learning programma’s

Maak leren weer leuk!

Er is inmiddels veel onderzoek gedaan: e-learning is hartstikke effectief. Zeker als je dit combineert met mijn stem als voice over. Een heldere stem zorgt namelijk voor meer rust en ruimte. Ruimte voor het opnemen van de leerstof. Kennis die blijft hangen dus. Samen zorgen we ervoor dat de leerstof duidelijk verwoord wordt: met bijvoorbeeld de nadruk op uitspraak van bepaalde woorden en terminologieën.

Wat kost een voice over voor mijn e-learningmodule of explainer video?

Gebruik deze handige berekentool en selecteer de soort productie. Je ziet meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen met kleine lettertjes of onduidelijke offertes. Fijn he.

Ga naar berekentool

Deze e-learning projecten heb ik eerder ingesproken

E-Learning

Burger King

E-Learning

Cashr

Mijn stem + jouw e-learning project = match

Het is belangrijk dat jouw boodschap blijft hangen, toch? Mijn heldere stem is ideaal voor modules in jouw online leeromgeving, gebruikershandleiding of instructievideo. En, wil je de opname graag bijwonen? Dat is altijd mogelijk. Live via Skype, Zoom, SourceConnect of telefoon. Op die manier kun je de regie onder controle houden.

  • Onbeperkte revisies
  • Inclusief pre- en post-bewerking
  • Gegarandeerd binnen 24 uur geleverd

Twijfel? Bestel gratis proefopname

Hoe ontdek je nu beter wat mijn stem doet voor jouw e-learning project, dan door het te horen? Je krijgt van mij een demo op maat van maximaal 50 woorden. Stuur mij je script en je hebt binnen 24 uur een proefopname retour. Als dit je niet overtuigt, dan weet ik het ook niet meer.