Bekijk mijn tarieven en bestel direct

Gratis proefopname voor jouw productie? Aanvragen

Gratis proefopname

Tja, wat moet ik daar nog aan toevoegen?

  • Leer mijn geluid kennen
  • Ontdek wat een voice over voor jouw project doet
  • Gegarandeerd binnen 24 uur in je inbox

Maximaal 50 woorden gratis

Je leest het goed. Ik neem gratis en voor niets 50 woorden op zodat jij mij beter leert kennen. Want je kunt wel al mijn eerdere werk beluisteren, maar een stuk uit je eigen script laten inspreken geeft de allerbeste indruk. Ben je blij met de gratis proefopname? Dan ga ik met plezier aan de slag voor jouw voice over!

BESTEL METEEN

Dit heb ik van jou nodig

Voordat ik je gratis proefopname inspreek, heb ik jouw input nodig. Wil je een zakelijke voice over? Of liever commercieel, fris of juist rustig en vertrouwd? Is het de bedoeling dat ik op bepaalde worden de klemtoon leg, geef dit dan ook aan. Hoe vollediger jouw omschrijving is bij je script, hoe beter het resultaat. Wil je eerst even met mij sparren? Ik denk graag met je mee.

Voorwaarden voor gratis proefopname

Ik spreek maximaal 50 woorden (ongeveer 2 zinnen) in. Deze opname is een voorbeeld, dat betekent dat je de proefopname niet mag gebruiken in een productie.

Waarom een gratis demo?

Ik vind het belangrijk dat je een goed gevoel hebt wanneer je met een voice over in zee gaat. Een gratis demo is dé manier om dit te onderzoeken. Ik kan je natuurlijk vertellen hoe veelzijdig mijn stem is en hopen dat je dit van mij aanneemt. Liever laat ik je dat zelf ontdekken…

  • Onbeperkte revisies
  • Inclusief pre- en post-bewerking
  • Gegarandeerd binnen 24 uur geleverd

Ik wil een gratis demo

Stuur mij je script en je hebt binnen 24 uur je gratis proefopname retour. Als dit je niet overtuigt, dan weet ik het ook niet meer.