Bekijk mijn tarieven en bestel direct

Gratis proefopname voor jouw productie? Aanvragen

Voice over voor jouw online video

De stem die bij jouw bedrijfscultuur past

  • Hét visitekaartje voor jouw bedrijf
  • Een authentieke, vertrouwde stem
  • Altijd een GRATIS proefopname

Zo zet je jouw bedrijf echt op de kaart

60 tot 90 seconden is genoeg om het DNA van jouw bedrijf zichtbaar te maken. Een bedrijfsfilm neemt de kijker mee, mijn stem is de garantie dat jouw boodschap perfect overkomt. Voor video’s is timing heel belangrijk. Ik denk met je mee over het script zodat je het maximale uit de video haalt. Een bedrijfsfilm is universeel: van online video tot op beurzen, je kunt hem overal gebruiken.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Gebruik deze handige berekentool en selecteer de soort productie. Je ziet meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen met kleine lettertjes of onduidelijke offertes. Fijn he.

Ga naar de berekentool

Lange houdbaarheid & persoonlijk

In tegenstelling tot een animatievideo, is een bedrijfsfilm persoonlijker én gaat ‘ie een stuk langer mee. De stijl, het tempo en de over-all boodschap? Dat bepalen we samen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat alles helder is voor de kijker. Als je wilt, kun je de opnamesessie digitaal bijwonen via Skype of Source Connect. Zo kun je realtime feedback geven.

Deze bedrijfsfilms sprak ik eerder in

Bedrijfsvideo

Gemeente Schiedam

Bedrijfsvideo

Van Wijnen

Bedrijfsvideo

Advion

Waarom kies je voor mijn stem en studio?

Omdat je wilt dat de kijker vertrouwen krijgt in jouw bedrijf. Dat kan alleen als je een voice over hebt met de juiste tone of voice. Geloofwaardigheid bereik, en vergroot, je met het juiste stemgeluid. Dit is precies wat mijn stem doet. Wat je van mij kunt verwachten is als volgt:

  • Ready to use opnames
  • Inclusief pre- en post-bewerking
  • Gegarandeerd binnen 24 uur geleverd

Twijfel? Bestel gratis proefopname

Hoe ontdek je nu beter wat mijn geluid doet voor jouw bedrijfsvideo, dan door het te horen? Je krijgt van mij een demo op maat van maximaal 50 woorden. Stuur mij je script en je hebt binnen 24 uur een proefopname retour. Als dit je niet overtuigt, dan weet ik het ook niet meer.