Bekijk mijn tarieven en bestel direct

Gratis proefopname voor jouw productie? Aanvragen

Bold Smart-lock

Vertaalproject

Ik ben zelf een groot fan van smart-home automation en praat inmiddels meer tegen Google dan tegen mensen. Hoe leuk is het dan als je mag werken voor een home-automation project? Introducing the Bold Smart-lock!

In opdracht van Plan B heb ik een viertal video’s van ‘Bold Smart-lock‘ mogen lokaliseren. Bold is een slimme deurcilinder voor je voordeur, bedienbaar met je telefoon. Voor mij een extra leuk project omdat ik in Corona-tijd veel tijd heb gestoken in het opzetten van een internationaal netwerk met vertalers, proofreaders en voiceovers. Die kon ik direct aan het werk zetten! Inmiddels zijn de video’s vertaald naar Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Bekijk hier de Franse versie van de Promo:

Wil je jouw video ook uitbrengen in Engels, Nederlands, Duits, Zweeds, Frans, Spaans of Italiaans? Dan help ik je graag. Klik HIER om contact op te nemen en vul onderaan de pagina het contactformulier in.

Wil je zo’n Bold? Check ‘m hier –> bold.nl/videos